:::: MENU ::::

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

άσος / Τασία / Αναστασία / Τασούλα
Το όνομά σου προέρχεται από το Αναστασία, που προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων ανά + ίστημη, που σημαίνει ξανά στέκομαι! Είσαι ένα άτομο που μέσα από τις στάχτες σου ξαναγεννιέσαι, όσα προβλήματα και να υπάρχουν στην ζωή σου, βρίσκεις τον τρόπο και στέκεσαι και πάλι γερά στα πόδια σου! Στην αριθμολογία, ο προσωπικός αριθμός του ονόματός σου είναι το 5. Σου αρέσει η ελευθερία δεν αντέχεις την κάθε μορφή καταπίεσης και θέλεις να έχεις αλλαγές παραστάσεων στη ζωή σου διαφορετικά πλήττεις. Έχεις μεγάλο πείσμα και νευριάζεις εύκολα όταν δεν σου έρχονται οι καταστάσεις όπως τις θέλεις. Αρκετά γοητευτική σου αρέσει να φλερτάρεις και να κεντρίζεις την προσοχή των γύρω σου αποφεύγοντας όμως τη δέσμευση γιατί δεν σου αρέσει να σε βάζουν σε καλούπια. Η επιθυμία σου είναι να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, σου αρέσουν τα ταξίδια να βλέπεις και να μαθαίνεις νέα πράγματα και να αποκτάς εμπειρίες. Προσαρμόζεσαι γρήγορα όπου και αν βρεθείς ,κάνεις εύκολα γνωριμίες και είσαι αγαπητή στο περιβάλλον σου. Το μειονέκτημα που έχεις είναι πως αλλάζεις εύκολα γνώμη και δεν επιμένεις στους στόχους σου. Όταν βρίσκεις εμπόδια, προτιμάς να προχωράς παρακάτω. 

Τατιανή / Τατιάνα
Τατιάνα, το όνομά σου έχει λατινικές ρίζες και υποδηλώνει ότι είσαι γυναίκα δραστήρια, ανεξάρτητη αλλά πολλές φορές αρκετά εκκεντρική και πρωτοπόρα. Το τραγούδι : «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο στο κλουβί» σε εκφράζει απόλυτα και αυτό γιατί δεν τα πας καλά με τις δεσμεύσεις, θέλεις να νιώθεις ελεύθερη και δεν αντέχεις την πίεση! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό φανερώνει ότι είσαι αρκετά διπλωμάτισσα, ευγενική και πολύ καλή στις δημόσιες σχέσεις. Καταφέρνεις και διατηρείς ένα πολύ καλό κοινωνικό προφίλ και κερδίζεις εύκολα τις συμπάθειες δημιουργώντας κλίμα ζεστασιάς και ανθρωπιάς γύρω σου! Κάποιες στιγμές σε πιάνουν οι καχυποψίες σου και συγκρατείσαι συναισθηματικά απέναντι στους ανθρώπους. Όποιος όμως καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, είσαι ικανή να μοιραστείς τα πάντα μαζί του!

Τριανταφυλλιά
Τριανταφυλλιά, το όνομά σου προέρχεται από το πανέμορφο φυτό, που μαγεύει τους πάντες με το άρωμά του, όμως κανείς δεν μπορεί να το προσεγγίσει εύκολα, γιατί έχει αγκάθια …και δεν είναι άλλο από την Τριανταφυλλιά! Είσαι λοιπόν μία ακριβοθώρητη, εντυπωσιακή γυναίκα, με μαγνητισμό, αισθησιασμό, όμως οι άνδρες δύσκολα μπορούν να σε προσεγγίσουν γιατί είσαι τόσο εντυπωσιακή που φοβούνται ότι θα τους απορρίψεις. Από την άποψη της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9, και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ευαίσθητη, ονειροπόλα και ιδιαίτερα ευσυγκίνητη! Είσαι της άποψης ότι η ζωή είναι το δικό μας παραμύθι, που εμείς καθορίζουμε ποια θα είναι η αρχή και το τέλος του, για αυτό και προσπαθείς να δίνεις χρώμα και συναίσθημα σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου. Είσαι πολύ εξυπηρετική, με φιλανθρωπικές ευαισθησίες και με μεγάλη επιθυμία να προσφέρεις!

Τριαντάφυλλος
Το όνομά σου προέρχεται από το πανέμορφο φυτό, που μαγεύει τους πάντες με το άρωμά του, όμως κανείς δεν μπορεί να το προσεγγίσει εύκολα, γιατί έχει αγκάθια …και δεν είναι άλλο από την Τριανταφυλλιά! Είσαι ένας γοητευτικός άνδρας, που με ένα και μόνο βλέμμα σου καταφέρνεις να κλέβεις τις καρδιές των γυναικών, είσαι πολύ επιλεκτικός αλλά και περιζήτητος στο γυναικείο φύλλο. Όσες γυναίκες σε ερωτευτήκαν, σίγουρα τσιμπήθηκαν για τα καλά από τα αγκάθια σου, αφού τις περισσότερες φορές είσαι εσύ εκείνος που αποφασίζεις να φύγεις από μία σχέση, αφήνοντας πίσω σου πληγές και πικρία! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 6 και αυτό σημαίνει ότι είσαι αρκετά κοινωνικός, πρόσχαρος και διασκεδαστικός. Προτεραιότητα της ζωής σου είναι η διασκέδαση και οι σχέσεις, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την δουλειά ή τα λεφτά που φαίνεται ότι δεν σε πολυαπασχολούν. Έχεις την τάση να παρασύρεσαι εύκολα από τους γύρω σου αλλά και να μην διαχειρίζεσαι σωστά τα χρήματά σου!

Τρύφωνας

Τρύφωνα, αρκετά ιστορικά πρόσωπα της αρχαιότητα, είχαν το όνομά σου και από τον βίο τους είναι φανερό ότι η σοβαρότητα, η ωριμότητα αλλά και ο λογικός πρακτικός τρόπος σκέψης είναι μερικά από τα στοιχεία που σου προσδίδει το όνομά σου! Στην αριθμολογία, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 4 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας που τηρείς κατά γράμμα τους νόμους, τους κανόνες, τις παραδόσεις αλλά και όλες τις ηθικές αρχές που έχεις από την οικογένειά σου! Στη ζωή σου λειτουργείς με πρόγραμμα και έχεις πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί θέλεις ότι κάνεις να είναι στην εντέλεια. Σέβεσαι, τιμάς και αγαπάς την οικογένεια και το σπιτικό που θα ανοίξεις (ή έχεις ήδη ανοίξει) θα λειτουργεί πάνω σε γερά θεμέλια. Όλοι σε εμπιστεύονται για την συνέπεια και την υπευθυνότητά σου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου