:::: MENU ::::

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Οδυσσέας
Φίλε Οδυσσέα έχεις το όνομα του μυθικού βασιλιά της Ιθάκης, του βασικού ήρωα του έπους του Ομήρου, Οδύσσεια. Ο Οδυσσέας ξεχώρισε με την εφευρετικότητά και την πονηριά του. Έτσι λοιπόν είσαι και εσύ από τη φύση σου ένας άνδρας πολυμήχανος, με γρήγορη σκέψη και ακούραστες αντοχές. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5, αυτό λοιπόν φανερώνει ότι είσαι ένας φιλελεύθερος, και παιχνιδιάρης άνδρας που σου αρέσει πολύ η παρέα, το φλερτ, ο έρωτας, όμως δεν αντέχεις τις δεσμεύσεις και τις πιέσεις. Θέλεις να αισθάνεσαι ελεύθερος και να γνωρίζεις νέες εμπειρίες που θα εξιτάρουν την καθημερινότητά σου. Το άγχος και η νευρικότητα είναι μερικά από τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Βιάζεσαι να δεις εξελίξεις στη ζωή σου και όταν τα πράγματα γύρω σου βαλτώνουν, πιέζεσαι, αγχώνεσαι και γίνεσαι πολύ ανυπόμονος. Έχεις πολλές ιδέες και μεγάλη δημιουργικότητα, όμως αρκετά συχνά δυσκολεύεσαι να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου για αυτό και πολλά από αυτά μένουν στην θεωρία.

Όλγα
Το όνομά σου προέρχεται από την Βασίλισσα Όλγα, που ήταν η γυναίκα του Γεωργίου του Α΄ και έμεινε γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο. Δημιούργησε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός καθώς και το Ρώσικο νοσοκομείο στον Πειραιά. Έτσι λοιπόν το όνομά σου, σου μεταδίδει μεγάλες ευαισθησίες αλλά και μία φλογερή επιθυμία για προσφορά και δραστηριοποίηση σε τομείς που αφορούν την κοινωνία. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5, και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία γυναίκα που ακολουθείς το ρεύμα της εποχή, σου αρέσει η μόδα, η ομορφιά, οι τέχνες και θέλεις να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής. Είσαι γενναιόδωρη, κοινωνική και δραστήρια. Κάνεις πολλά όνειρα για τη ζωή, όμως δυσκολεύεσαι να θέσεις σε εφαρμογή, όλα όσα έχεις στο μυαλό σου!

Ολίβια
Ολίβια το όνομα σου προέρχεται από το Ελληνικό δέντρο που φυτεύτηκε για πρώτη φορά στην Ακρόπολη την ελιά. Είσαι μία γυναίκα κοινωνική, ευχάριστη και πολύ παιχνιδιάρα, σου αρέσει η παρέα η συντροφικότητα και απεχθάνεσαι τη μοναξιά. Προτιμάς να λειτουργείς συλλογικά και διστάζεις να πάρεις από μόνη σου αποφάσεις για τη ζωή σου. Οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές στη ζωή σου για αυτό και κάνεις τα πάντα για να διατηρείς μακρόχρονες φιλίες. Είσαι υποχωρητική και διακριτική, όμως έχεις την τάση να πνίγεις τους ανθρώπους γύρω σου με την υπερβολική σου αγάπη. Πολλές φορές κολλάς στις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Έχεις καλλιτεχνικές τάσεις, σου αρέσει ο χορός, η μουσική και το θέατρο.

Ολυμπία

Το όνομά σου έχει μεγάλη δυναμική και αυτό αγαπητή μας φίλη συμβαίνει γιατί προέρχεται από την αρχαία πόλη της Ελλάδας την Ολυμπία, που ήταν ο τόπος διεξαγωγής των Ολυμπιακών αγώνων. Ετυμολογικά το όνομά σου σημαίνει άξια, Άγια. Είσαι λοιπόν μία γυναίκα που πασχίζεις για την τιμή και την αξία σου, θέλεις να προοδεύεις και να κατακτάς τους στόχους σου. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι μία ευαίσθητη και συναισθηματική γυναίκα, που κάνεις όνειρα και έχεις πολλά ιδανικά. Σε ευαισθητοποιούν τα κοινωνικά προβλήματα για αυτό και προσπαθείς να συνδράμεις με τον τρόπο σου στους αδύναμους ανθρώπους προκειμένου να τους στηρίξεις! Η φαντασία σου καλπάζει, όμως πολλές φορές σε παρασύρει σε σκέψεις και σχέδια που είναι δύσκολο να υλοποιήσεις. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στο ημερήσιο πρόγραμμά σου, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου και στην καλόκαρδη διάθεσή σου, αναλαμβάνεις πολύ παραπάνω υποχρεώσεις από αυτές που μπορείς να ανταπεξέλθεις! 

Ορθοδοξία / Δόξα
Το όνομά σου προέρχεται από τις λέξεις ορθός (σωστός) και δόξα (σκέψη, πίστη, διδασκαλία). Είσαι λοιπόν  μία γυναίκα που διαθέτεις ορθή κρίση, ώριμη σκέψη και δεν αλλάζεις εύκολα την γνώμη σου. Όταν μιλάς χρησιμοποιείς δυνατά επιχειρήματα, κάνεις πάντα το σωστό και το πρέπει και όλοι έχουν να αναγνωρίσουν την προσφορά σου αλλά και την αξιοπιστία σου! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 4 και αυτό φανερώνει ότι είσαι πιστή, σταθερή, λογική και αρκετά πρακτική στη ζωή σου. Λειτουργείς πάντα υπεύθυνα και συνετά, λατρεύεις την οικογενειακή ζωή και τις σταθερές σχέσεις! Τηρείς πιστά ήθη, έθιμα και παραδόσεις και πάντα στη ζωή σου λειτουργείς με γνώμονα τις αξίες που σου μετέδωσαν οι γονείς σου!

Ουρανία
Η Ουρανία ήταν μία από τις Εννέα Μούσες, προστάτιδα της αστρονομίας και προερχόταν από τον Ουρανό. Το όνομά σου, σου μεταδίδει δυναμισμό, μαχητικότητα αλλά και έναν απόλυτο χαρακτήρα. Μερικές φορές νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και δεν δίνεις την ευκαιρία στους ανθρώπους γύρω σου, να σου εκφράσουν τα δικά τους πιστεύω. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό σημαίνει ότι πίσω από το δυναμικό σου προσωπείο, κρύβεται μία ευαίσθητη καρδιά που είναι έτοιμη ν δοθεί χωρίς όρια. Είσαι τρυφερή, ρομαντική και ονειροπόλα, συχνά θλίβεσαι με τα προβλήματα που επικρατούν γύρω σου και θα θελες πολύ να βελτιώσεις και να αλλάξεις τη ζωή γύρω σου. Έχεις ισχυρή φαντασία, όμως δυσκολεύεσαι να κάνεις πράξη όλα όσα ονειρεύεσαι γιατί πολλές από τις σκέψεις σου δεν είναι ρεαλιστικές. Έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα και αγορές που σε κάνουν να μένεις με άδειο πορτοφόλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου