:::: MENU ::::

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ναταλία
Το όνομά σου προέρχεται από την γαλλική λέξη Natalie που σημαίνει η γενέθλια ημέρα, η μέρα της γενήσεως! Είσαι λοιπόν μία γυναίκα που της αρέσουν τα νέα ξεκινήματα, δεν διστάζεις να κάνεις μία νέα αρχή, ακόμα και αν είναι ριψοκίνδυνη! Λατρεύεις τις αλλαγές και τις προκλήσεις. Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 5 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ανοιχτόμυαλη, κοινωνική και αρκετά ανεξάρτητη! Επιζητάς την πρόοδο και την εξέλιξη και δεν σου αρέσει να περιορίζεσαι. Προτιμάς να κάνεις ένα ελεύθερο επάγγελμα που σου δίνει την ευκαιρία να εκφραστείς όπως εσύ θέλεις, χωρίς όρια και περιορισμούς! Έχεις πρωτότυπη σκέψη και προσαρμόζεσαι εύκολα και γρήγορα σε κάθε περίσταση! Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή σου! Δεν υπάρχει στιγμή που να μην είσαι ερωτευμένη! 
 
Νεκτάριος
Νεκτάριε, το όνομά σου προέρχεται από το χυμό «νέκταρ» που σύμφωνα με την μυθολογία ήταν το ποτό τον θεών! Το νέκταρ είναι ο χυμός των λουλουδιών που οι μέλισσες μετατρέπουν σε μέλι! Είσαι ένας άνδρας μελιστάλαχτος, γλυκομίλητος, αγαπητός και καλοπροαίρετος! Σου αρέσει να δημιουργείς και να εξελίσσεις και απεχθάνεσαι τη στασιμότητα!  Από την πλευρά της αριθμολογίας,  ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματος σου είναι το 6 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι κοινωνικός, ευχάριστος στην παρέα αλλά και αρκετά διπλωμάτης! Είναι πολύ σημαντικό για σένα να καταφέρνεις να διατηρείς ισορροπημένες σχέσεις. Δεν θέλεις να χάνεις ανθρώπους από το πλάι σου, για αυτό και λειτουργείς υποχωρητικά και συμβιβαστικά! 
 
Νεφέλη
Το όνομά σου έχει τις ρίζες του στην αρχαία ελληνική μυθολογία! Η Νεφέλη ήταν η θεά της φιλοξενία (μετά τον Δία). Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου συμβολίζεται από τον λεξάριθμο το 3 και αυτό φανερώνει ότι έχεις τον τρόπο να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις όλες τις καθημερινές στιγμές της ζωής! Είσαι ενθουσιώδης, χαρωπή και αρκετά επικοινωνιακή. Πολλές φορές γίνεσαι πολυλογού, όμως δεν κουράζεις ποτέ κανέναν, γιατί χειρίζεσαι τον λόγο με άριστο τρόπο και μεταδίδεις εύκολα και γρήγορα τις σκέψεις σου! Η διασκέδαση, τα ταξίδια και η τεχνολογία, είναι οι τομείς που σε εξιτάρουν και τους επιλέγεις ακόμα και για την καριέρα σου! 

Νίκη
Νίκη, το όνομά σου έχει τις ρίζες του στην αρχαία ελληνική μυθολογία και προέρχεται από την θεά που αντιπροσώπευε την δόξα του Ελληνικού πολιτισμού. Η νίκη ήταν η κόρη της Στύγας και του Πάλλαντα και είχε αδέλφια το Κράτος, το Ζήλο και τη Βία. Από την πλευρά της αριθμολογίας το όνομά σου, έχει προσωπικό λεξάριθμο το 7 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα μοναχική, απόμακρη και βαθιά σκεπτόμενη. Σου αρέσει η μοναχικότητα, η σκέψη και η ανάλυση, ποτέ δεν στέκεσαι στην επιφάνεια των πραγμάτων, προσπαθείς πάντα να φτάνεις στην ουσία κάθε θέματος. Η διαίσθησή σου είναι πολύ ισχυρή και σε στηρίζει σε κάθε σου βήμα. Με την πολύπλευρη σκέψη σου καταφέρνεις να βρίσκεις τις ιδανικές λύσεις για κάθε πρόβλημα. Στα αισθηματικά σου είσαι από τις γυναίκες που δεν ανοίγονται εύκολα, αργείς να χαρίσεις την εμπιστοσύνη σου, από την στιγμή όμως που κάποιος άνθρωπος καταφέρει να σου αποδείξει την αξία του, τότε του αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά!

Νικηφόρος

Το όνομά σου φίλε Νικηφόρε σημαίνει «αυτός που φέρνει την νίκη». Στην αρχαιότητα χρησιμοποιούσαν το όνομα «Νικηφόρος» για επικλήσεις στον Δία και την Αφροδίτη. Είσαι ένας άνδρας που θέλεις να είσαι πάντα νικητής και αγωνίζεσαι σκληρά προκειμένου να το πετύχεις αυτό. Στην αριθμολογία, ο προσωπικός λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας φιλόδοξος, με μεγάλους στόχους και όνειρα για τη ζωή. Έχεις κλίση προς τις σπουδές, την μάθηση και ο στόχος σου είναι η επαγγελματική και η οικονομική σου αποκατάσταση. Εργάζεσαι σκληρά και από πολύ νωρίς προκειμένου να διασφαλίσεις στη ζωή σου τα εφόδια που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πλούτο και σταθερότητα. Στον ερωτικό τομέα λειτουργείς επιπόλαια, λατρεύεις το σεξ όμως προτιμάς να διατηρείς σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις.

Νικήτας

Νικήτα το όνομά σου προέρχεται από τον αρχαίο σοφιστή και ρήτορα της Σμύρνης. Είσαι ένας άνδρας με πολύ έντονη προσωπικότητα αλλά και ακαταμάχητη γοητεία. Στην προσωπική σου ζωή δημιουργείς ένα ζεστό κλίμα εμπιστοσύνης σε κάθε σχέση σου για αυτό και οι άνθρωποι γύρω σου στηρίζονται πάνω σου και νιώθουν πιο όμορφα όταν βρίσκονται κοντά σου. Σύμφωνα με την αρχαία μέθοδο της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 2 και αυτό φανερώνει ότι είσαι ένας ήρεμος και συντροφικός άνδρας. Σου αρέσει η συλλογικότητα και μπορείς να λειτουργήσεις καλύτερα όταν βρίσκεσαι μέσα σε μία ομάδα, παρά όταν πρέπει να δράσεις μεμονωμένα. Οι σχέσεις στη ζωή σου είναι πολύ σημαντικές, για αυτό και δεν θέλεις να χάνεις ανθρώπους από το πλάι σου και είσαι πρόθυμος να κάνεις συμβιβασμούς και υποχωρήσεις προκειμένου να διατηρείς ένα αρμονικό κλίμα ανάμεσα σε σένα και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Η διπλωματικότητα είναι ένα από στοιχεία της προσωπικότητάς σου που σε βοηθά να ευνοείσαι. Η αναποφασιστικότητα όμως πολλές φορές θα σου κοστίσει.

Νικολέττα / Νικόλ / Λέττα

Αγαπημένη μας φίλη Νικολέττα, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Νικόλαο, που είναι ο προστάτης του Ναυτικού. Είσαι λοιπόν μία δυναμική γυναίκα που εκφράζεις την άποψή σου και την υποστηρίζεις ακράδαντα χωρίς κανένα φόβο και δισταγμό. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 1 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα με αρχηγικές τάσεις. Είσαι εξωστρεφής, κοινωνική και αρκετά δυναμική, ποτέ δεν περνάς απαρατήρητη αφού διαθέτεις επιβλητική παρουσία και χαρακτήρα. Σου αρέσει να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό προκειμένου να κατακτάς όλους σου τους στόχους. Ο εγωισμός σου δεν σου επιτρέπει να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και για αυτό η συμπεριφορά σου μπορεί κάποια στιγμές να γίνεται αρκετά σκληρή.

Νικόλαος / Νίκος

Αγαπημένε μας φίλε Νίκο, το όνομά σου προέρχεται από τον Άγιο Νικόλαο, που είναι ο προστάτης του Ναυτικού. Είσαι ένας άνδρας που θέλεις να έχεις κάποιο αξίωμα, μία καλή θέση και καταξίωση. Δεν διστάζεις να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς να κατακτήσεις και δεν καταθέτεις εύκολα τα όπλα. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος με όνειρα, ιδανικά αλλά και με μεγάλες φιλοδοξίες. Είσαι καλοπροαίρετος και φιλικός απέναντι σε όλους και προσπαθείς να βοηθάς τους γύρω σου με κάθε τρόπο. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σου ξεχωρίζουν και σε βοηθούν να διαπρέπει και επαγγελματικά. Δείξε λίγο προσοχή στην ασυνέπειά σου, γιατί κάποιες στιγμές δεν μπορείς να αντιληφθείς την σοβαρότητα μίας κατάστασης, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να μεγαλώνουν χωρίς να τα αντιμετωπίζεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου