:::: MENU ::::

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλίας
Το όνομά σου προέρχεται από τον Προφήτη Ηλία και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας ήσυχος, αθόρυβος άνθρωπος που θα πει λίγα λόγια, όμως ουσιαστικά. Δεν σου αρέσει να αναλώνεσαι σε περιττές κουβέντες και σε πολλά λόγια που δεν έχουν αξία. Με δύο κουβέντες θα πεις κατευθείαν αυτό που θέλεις και θα γίνεις κατανοητός σε όλους! Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας πρόσχαρος και δημιουργικός άνθρωπος. Διαθέτεις πρωτότυπη σκέψη και έχεις έναν μοντέρνο και φιλελεύθερο τρόπο ζωής. Δεν σου αρέσει να καταπιέζεις τους ανθρώπους που αγαπάς, όμως δεν μπορείς να δεχτείς και εσύ την πίεση από τους γύρω σου. Προτιμάς να διατηρείς σχέσεις που σου αφήνουν τα περιθώρια να λειτουργείς ελεύθερα. Λατρεύεις τα ζώα, τα παιδιά και σέβεσαι τους ηλικιωμένους ανθρώπους. Μπορείς να προσαρμόζεσαι με ανθρώπους όλων των ηλικιών και καταφέρνεις και εσύ από την πλευρά σου να διατηρείς την νεότητά σου!

Ηλέκτρα
Η Ηλέκτρα ήταν η κόρη του Αγαμέμνονα και της Κλυταιμνήστρας και ήταν η γυναίκα σύμβολο αγάπης προς τον πατέρα της και αντιζηλίας προς τη μητέρα της. Είναι η πρωταγωνίστρια αρχαίων ελληνικών παραδόσεων, θεατρικών αλλά και λογοτεχνικών έργων. Σύμφωνα με την μυθολογία, μετά τον φόνο του πατέρα της από την γυναίκα του (τη μητέρα της Ηλέκτρας) και τον εραστή της Αίγισθο, η Ηλέκτρα θέλησε να πάρει την εκδίκησή σου σκοτώνοντας τη μητέρα της. Είσαι λοιπόν μία γυναίκα που αγαπάς με όλη την δύναμη της ψυχής σου, υπερασπίζεσαι τα κοντινά σου άτομα και συμπεριφέρεσαι δίκαια απέναντι σε όλους. Το όνομά σου προέρχεται από την λέξη ηλέκτωρ, που σημαίνει ότι ακτινοβολείς σαν τον ήλιο! Πράγματι είσαι μία λαμπερή γυναίκα που ποτέ δεν περνά απαρατήρητη! Από την σκοπιά της αριθμολογίας, ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία πρόσχαρη και επικοινωνιακή γυναίκα! Λατρεύεις τα ταξίδια, σου αρέσει να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο από διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς και έχεις έναν δικό σου ξεχωριστό τρόπο να γεφυρώνεις το χάσμα που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε ανθρώπους! Έχεις μεγάλο ταλέντο στον προφορικό και στο γραπτό σου λόγο, χρησιμοποιείς πάντα τα κατάλληλα επιχειρήματα και έχεις τον τρόπο να πείθεις και να μεταδίδεις τις ιδέες σου! Απολαμβάνεις στο έπακρο όλες τις χαρές της ζωής και καταφέρνεις να διατηρείς την αισιοδοξία σου και το χαμόγελό σου, έστω και αν κάποιες στιγμές υπάρχουν γύρω σου δυσκολίες και προβλήματα. Σε όλες τις σχέσεις σου λειτουργείς με τιμιότητα και συναίσθημα, γι΄αυτό και δύσκολα μπορεί κάποιος να σε ξεχάσει! 

Ηλιάνα
Ηλιάνα, το όνομά σου προέρχεται από τον Προφήτη Ηλία και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία  ήσυχη, αθόρυβη γυναίκα που θα πεις λίγα λόγια, όμως ουσιαστικά. Είσαι σταθερή και συγκροτημένη, θέλεις στη ζωή σου να επικρατεί η αρμονία, η ασφάλεια και η σιγουριά. Σύμφωνα με την αριθμολογία ο λεξάριμος του ονόματός σου είναι το 6 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι αρκετά κοινωνική και δραστήρια! Προτεραιότητα της ζωής σου είναι να διατηρείς αρμονικές σχέσεις. Αποφεύγεις τις συγκρούσεις και τους χωρισμούς γιατί δεν θέλεις να διώχνεις ανθρώπους από τη ζωή σου! Πολλές φορές θα κάνεις όλα τα χατίρια στους γύρω σου προκειμένου να μην τους χάσεις από το πλάι σου, για αυτό και η αγάπη σου πολλές φορές γίνονται δεδομένη!

Ηρακλής

Το όνομά σου κρύβει μεγάλο δυναμισμό και μαχητικότητα, αφού προέρχεται από τον αρχαίο μυθικό ήρωα, γνωστό για τους άθλους του αλλά και για την δύναμή του, τον Ηρακλή! Ο Ηρακλής ήταν ο γιός του Δία και της Αλκμήνης και είναι σύμβολο της δύναμης και της ρώμης! Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου, συμβολίζεται από τον λεξάριθμο 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνδρας δίχως όρια, ταμπού και προκαταλήψεις! Είσαι πρωτότυπος, καινοτόμος, ανατρεπτικός και τελείως απρόβλεπτος! Λατρεύεις τον έρωτα και τις νέες εμπειρίες και ξεχωρίζεις με τον αισθησιασμό σου αλλά και την ερωτική σου φαντασία! Μπορείς να προσαρμόζεσαι σε κάθε περίσταση και έχεις τον τρόπο να τα βγάζεις πέρα στα δύσκολα! Η δημιουργικότητα σου αλλά και οι ξαφνικές εμπνεύσεις σε βοηθούν να κάνεις «θαύματα» στη δουλειά σου! Οι δυνατότητές σου είναι πολλές, προσπάθησε μονάχα να επικεντρώνεσαι στην ουσία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου